home » over ons

Over Comeba

Comeba Foodservice B.V. is gevestigd in Coevorden.

Comeba Foodservice B.V. is specialist in de productie van kapsels in elke vorm en dikte. Ze rollen in grote hoeveelheden dagelijks vers van de productieband in ons bedrijfspand in Coevorden.

Bert Jonker, Arno van den Berg en Erik van der Velde zijn de drie musketiers achter Comeba Foodservice, dé voorloper in kapsels met een groot bereik in heel Europa.

‘Wij zijn 25 jaar geleden gestart door letterlijk met kapselplakken ‘de boer op te gaan’ en bij toeval mochten we één van de grootste grossiers in Nederland tijdelijk voorzien van onze kapsels tijdens hun verbouwing. Dit was onze springplank naar succes. Andere grote partijen haakten ook aan en zijn nooit meer weggegaan.

Door de groei van ons bedrijf betrokken we in 2006 ons bedrijfspand in Coevorden met een vloeroppervlakte van 3000 m2, volledig ingericht volgens de regels en normen van het HACCP/BRC systeem.

In 2008 ontwikkelden we een eigen productielijn om kwaliteit en maatvoeringen te garanderen en inmiddels draait een tweede geautomatiseerde lijn.

We zijn trots op wat er nu staat, maar we zijn nog trotser op onze mensen, met wie we er 24/7 voor gaan.

Onze wens voor de toekomst is om met het grote logistieke bereik dat we hebben, nog meer groothandelaren in Europa en met name Frankrijk, Engeland en België enthousiast te maken voor onze unieke biscuitplakken’.

Wij zijn benieuwd naar jouw wensen.

Tot gauw,

Bert, Arno en Erik, namens Team Comeba

Drie belangrijke punten van Comeba

Onze missie

Comeba Foodservice, al 25 jaar goed en betrouwbaar.

Wij gaan voor kwaliteit en vlotte levering.

Statistieken

  • Jaarlijks komen er 3 miljoen kapsels van de lopende band en daar kan nog meer bij.
  • Onze afnemers waarderen ons product met een 8

Benieuwd naar onze kapsels? Bestel ze hier of neem contact op met Bert Jonker