home » Assortiment

Assortiment

Comeba Foodservice B.V.

Ons assortiment is jouw ideale oplossing voor het maken van taarten of het vullen van gebaksstukken. Onze kwaliteit en de smaak matchen met ambachtelijke baksels en dat zal altijd onze ‘drive’ blijven. Comeba gaat voor snel en vers en kan elke hoeveelheid aan.

Comeba levert kapselplakken, kapseltaart, cakeproducten in alle denkbare diktes en vormen. Afval van baksels is verleden tijd. Wij passen ons aan jouw wensen aan.

Onze unieke producten zijn verkrijgbaar bij de groothandel en ook rechtstreeks bij ons te bestellen.

Ons assortiment voor de beste taartrecepten

Hier volgt een overzicht van onze kwaliteitsproducten voor alle taarten en baksels.

Cake producten

Wij produceren cakeproducten in verschillende maten en smaken. Ontdek de oneindige mogelijkheden. Neemt gerust contact met ons op, wij zijn benieuwd naar jouw wensen.

Kapselplakken

Comeba Foodservice maakt ‘in huis’ kapselplakken in verschillende vormen en maten van rechthoek tot vierkant tot stroken. Alles wordt naar jouw wens gemaakt in diktes van 0,7 tot 1,5 centimeter. Vraag onze adviseurs voor mogelijkheden

Kapseltaarten

Wij hebben ronde kapseltaarten en -plakken in verschillende maten. Deze variëren van een doorsnede 18 tot 30 centimeter. Bel of e-mail ons om jouw wensen aan onze mogelijkheden te koppelen.

Kapselplakken exclusief

Comeba Foodservice produceert ook kapselplakken exclusief in verschillende smaken, de heerlijke laagjes van javanais, verleidelijke kleuren en natuurlijk ook vegan. Alles wordt op aanvraag en naar jouw wens gemaakt.

Decoratie Kapsel

Wij produceren gedecoreerde kapselplakken in verschillende maten en kleuren. In dit deco assortiment vind je de mooie kleurencombinaties crème-groen, crème-rood en crème-choco. Alles wordt op aanvraag en naar jouw wens gemaakt.

Kapsel Rond

Comeba Foodservice maakt ronde kapselplakken in verschillende diameters, die variëren van 5,8 tot 26 centimeter en alles wat daartussen valt. Deze worden op de gewenste dikte van 0,7 tot 1,5 centimeter naar jouw wens geproduceerd.

Benieuwd naar onze kapsels? Bestel ze hier of neem contact op met Bert Jonker