home » nieuws

Nieuws

Kapseltaarten van Comeba Foodservice!

7:24 AM
May 25, 2023

Parttime QA/QC Manager gezocht voor Bakerij bij Comeba Foodservice

Ben jij iemand die kwaliteit in het bloed heeft zitten en uitstekende managementvaardigheden bezit? Heb jij ervaring met het creëren van een kwaliteitscultuur die door productie gedragen wordt? Werk je graag mee aan continuous improvement in een productieomgeving en ben je initiatiefrijk, daadkrachtig en een prima coördinator? Dan is deze vacature iets voor jou!

Als Parttime QA/QC Manager bij Comeba Foodservice ben jij verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteitscultuur en -strategie binnen de Bakkerij.

Lees hier meer en solliciteer.
12:10 PM
May 1, 2023

Kapselplakken voor jouw bedrijf

Look no further! Comeba Foodservice is gespecialiseerd in het maken van kapselplakken in verschillende vormen en maten, van rechthoek tot vierkant tot stroken. En het beste van alles? Alles wordt op maat gemaakt naar jouw specifieke wensen in diktes van 0,7 tot 1,5 centimeter.
9:27 AM
April 25, 2023

Heb je zin in iets nieuws en verrassends? Ontdek de heerlijke smaken van onze cakeproducten bij Comeba! Wij bieden een breed scala aan smaken en specerijen.

Bovendien maken wij onze cakeproducten op maat, zodat we aan jouw specifieke smaakvoorkeuren kunnen voldoen. Wij werken met bekende logistieke partners, met als voordeel dat we vlot en tegen een goede prijs leveren met bereik door heel Europa.
8:32 AM
April 17, 2023

Ons assortiment voor de beste taartrecepten

12:15 PM
March 13, 2023

Wat doet Comeba food service?

Ons assortiment is jouw ideale oplossing voor het maken van taarten of het vullen van gebaksstukken. Onze kwaliteit en de smaak matchen met ambachtelijke baksels en dat zal altijd onze ‘drive’ blijven. Comeba gaat voor snel en vers en kan elke hoeveelheid aan.
1:12 PM
February 28, 2023

Benieuwd naar onze kapsels? Bestel ze hier of neem contact op met Bert Jonker