home » blog

Wij hopen dat jullie een schitterende jaarwisseling hebben beleefd!

Bij Comeba Foodservice B.V. kijken we terug op een geweldige start van het nieuwe jaar en staan we te popelen om samen met jullie 2024 tot een succes te maken.
 
Voor vragen, samenwerkingen of een goed gesprek staan wij altijd voor jullie klaar. Laten we er samen een smaakvol en voorspoedig jaar van maken!
 
Met enthousiasme en goede moed,
Het Comeba Foodservice Team

Bekijk onze laatste blogs

Oranje koorts bij Comeba Foodservice!

Het EK voetbal is begonnen en wij zijn er helemaal klaar voor om ons Nederlandse team aan te moedigen! Of je nu een spannende wedstrijdavond organiseert of gewoon geniet van de sfeer, een lekkere taart of gebak hoort er natuurlijk bij. Bij Comeba Foodservice leveren we de perfecte basis voor jouw oranje baksels. Van kapselplakken en kapseltaarten tot exclusieve decoratie kapsels En vergeet niet: we zijn nog steeds op zoek naar een Onderhoudsmonteur! Ben jij een technisch talent en wil je deel uitmaken van ons hechte team? Solliciteer dan vandaag nog via [email protected]. Laat ons samen juichen voor Oranje en genieten van heerlijke baksels! Hup Holland Hup! #EK2024 #Oranje #ComebaFoodservice #Voetbal #Teamwork #Vacature #Onderhoudsmonteur www.comeba.nl
11:57 AM
June 19, 2024

De kunde van Comeba Foodservice!

Heb je ooit stilgestaan bij de kunde die achter elke perfecte taart en gebakje schuilt? Bij Comeba Foodservice werken we dagelijks aan het creëren van de beste basis voor jouw zoete creaties. Van heerlijke cakeproducten en kapselplakken tot prachtige decoratie kapsels – ons assortiment biedt alles wat je nodig hebt om van elk baksel een meesterwerk te maken. PS: We zijn op zoek naar een nieuwe Onderhoudsmonteur! Heb jij technisch talent en zin in een nieuwe uitdaging? Kom dan ons team versterken bij Comeba Foodservice B.V. in Coevorden! Solliciteer vandaag nog via [email protected]. Dank aan al onze klanten en medewerkers voor hun voortdurende steun en harde werk. Samen maken we de zoetste dromen waar!
8:24 AM
June 5, 2024

De feestdagen drukte voorbij bij Comeba Foodservice B.V.!

De drukte van alle feestdagen is voorbij, een prachtige tijd waarin we onze klanten met plezier van onze producten voorzien. Samen met het gehele Comeba-team hebben we dit klusje ook dit jaar weer weten te klaren. Onze dank gaat uit naar al onze medewerkers voor hun fantastische inzet! En nu we het toch over ons team hebben, we zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe collega: Onderhoudsmonteur gezocht! Ben jij een technisch talent op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom ons team versterken bij Comeba Foodservice B.V. in Coevorden! Solliciteer vandaag nog door je CV te sturen naar [email protected] en maak van dit moment het begin van een spannende nieuwe carrière!
1:24 PM
May 23, 2024

Benieuwd naar onze kapsels? Bestel ze hier of neem contact op met Bert Jonker