home » blog

Wat doet Comeba? Ontdek onze passie!

Comeba Foodservice is dé specialist in het produceren van kapsels voor gebak, taarten, desserts en ijsproducten. Al meer dan 25 jaar leveren wij halffabricaten in alle gewenste vormen en maten aan ambachtelijke- en industriële bakkerijen, retailers, cateraars en de grootste grossiers in ons land.

Bij Comeba werken we met productielijnen die we met onze eigen kennis en ervaring hebben ontwikkeld, en die zijn gecertificeerd volgens de hoogste kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen.

Onze sterke samenwerking met bekende logistieke partners stelt ons in staat om snel en tegen een uitstekende prijs door heel Europa te leveren.

Kortom, bij Comeba Foodservice staan we voor kwaliteit, gemak en betrouwbaarheid. We zijn gepassioneerd om de beste producten te leveren die voldoen aan jouw wensen.

Ontdek ons assortiment op www.comeba.nl

Neem contact met ons op via [email protected]

Voor vragen zijn we bereikbaar op +31 (0) 6 – 22 99 72 32

#ComebaFoodservice#PassieVoorKwaliteit#BakkerijProducten#Halffabricaten#Gemak#Betrouwbaarheid

Bekijk onze laatste blogs

De feestdagen drukte voorbij bij Comeba Foodservice B.V.!

De drukte van alle feestdagen is voorbij, een prachtige tijd waarin we onze klanten met plezier van onze producten voorzien. Samen met het gehele Comeba-team hebben we dit klusje ook dit jaar weer weten te klaren. Onze dank gaat uit naar al onze medewerkers voor hun fantastische inzet! En nu we het toch over ons team hebben, we zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe collega: Onderhoudsmonteur gezocht! Ben jij een technisch talent op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom ons team versterken bij Comeba Foodservice B.V. in Coevorden! Solliciteer vandaag nog door je CV te sturen naar [email protected] en maak van dit moment het begin van een spannende nieuwe carrière!
1:24 PM
May 23, 2024

Fijne Hemelvaartsdag!

Namens het hele team van Comeba wensen we je een goede Hemelvaartsdag toe! En terwijl je geniet van deze bijzondere dag, willen we je herinneren aan onze vacature: Vacature: Onderhoudsmonteur gezocht! Ben jij een technisch talent op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom ons team versterken bij Comeba Foodservice B.V. in Coevorden! Solliciteer vandaag nog door je CV te sturen naar [email protected] en maak van Hemelvaartsdag het begin van een spannende nieuwe carrière!
12:27 PM
May 8, 2024

Fijne Koningsdag gewenst!

Het kan maar zo zijn dat wanneer je geniet van een heerlijke oranje tompouce of stuk gebak, dat je de kwaliteit van Comeba zal proeven! Bij Comeba hebben we alles wat je nodig hebt om van Koningsdag een onvergetelijk feest te maken. En vergeet niet, terwijl je geniet van de festiviteiten, zijn we bij Comeba ook altijd op zoek naar nieuwe talenten om ons team te versterken! Vacature: Onderhoudsmonteur gezocht! Ben jij een koning(in) in technisch onderhoud en klaar voor een nieuwe uitdaging? Kom ons team versterken bij Comeba Foodservice B.V. in Coevorden! Solliciteer vandaag nog door je CV te sturen naar [email protected] en wie weet word jij binnenkort een van onze koninklijke collega’s!
9:06 AM
April 25, 2024

Benieuwd naar onze kapsels? Bestel ze hier of neem contact op met Bert Jonker