home » blog

Vacature onderhoudsmonteur 36 tot 40 uur

Ben jij een echte technische duizendpoot? Wil jij jezelf graag verder ontwikkelen in een veelzijdige baan als onderhoudsmonteur?
 
Comeba Foodservice B.V. in Coevorden biedt jou de kans om deel te worden van een hecht team met opleidingsmogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 
Comeba Foodservice B.V. is specialist in de productie van kapsels in elke vorm en dikte. Ze rollen in grote hoeveelheden dagelijks vers van de productieband. We streven ernaar om klanten te voorzien van de beste producten en de beste service. We zoeken daarom naar een gemotiveerde onderhoudsmonteur die een belangrijke bijdrage kan leveren aan ons team.
 
Als onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en reparatie aan machines en installaties. Je voert inspecties, onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit aan de machines en installaties. Je voert ook preventief onderhoud uit en voert storingen op.
 
We bieden jou de kans om deel te worden van een gezellige en professionele werkomgeving. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en er worden regelmatig opleidingen aangeboden. Je krijgt een goed salaris, een goede pensioenregeling en andere arbeidsvoorwaarden.
 
Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan vandaag nog! Wij kijken uit naar je sollicitatie.
 
www.comeba.nl
[email protected]
+31 (0) 6 – 22 99 72 32
 
#ComebaFoodservice #Vacature #Onderhoudsmonteur #TechnischTalent #SolliciteerNu

Bekijk onze laatste blogs

Wij zijn nog steeds op zoek naar een Onderhoudsmonteur!

Ons team bij Comeba Foodservice heeft nog steeds ruimte voor een gemotiveerde Onderhoudsmonteur! Ben jij handig, technisch onderlegd en op zoek naar een uitdagende baan? Dit is jouw kans om deel uit te maken van ons dynamische team, waar persoonlijke ontwikkeling en een gezellige werkomgeving centraal staan.
10:12 AM
August 30, 2023

Ontdek Comeba- Jouw Partner in Kwaliteit en Gemak! 

Op zoek naar de perfecte oplossing voor het maken van taarten of het vullen van gebaksstukken? Look no further! Bij Comeba Foodservice hebben we het assortiment dat aan jouw eisen voldoet. Onze kwaliteit en smaak gaan hand in hand met ambachtelijke baksels en dat is onze constante drijfveer. Comeba streeft naar snelheid en versheid, en we kunnen elke gewenste hoeveelheid aan. Van kapselplakken tot kapseltaarten, en cakeproducten in alle mogelijke diktes en vormen – wij hebben het allemaal. En het beste? Het tijdperk van bakafval is voorbij. We passen ons naadloos aan jouw wensen aan. Onze unieke producten zijn verkrijgbaar bij groothandels en je kunt ze ook rechtstreeks bij ons bestellen. Neem een kijkje op onze website om meer te weten te komen over ons assortiment en hoe we jouw bakkerij- of patisseriebehoeften kunnen vervullen: www.comeba.nl #ComebaFoodservice#KwaliteitEnGemak#AmbachtelijkBakken#Assortiment#Bestellen
8:21 AM
August 18, 2023

Vacature onderhoudsmonteur 36 tot 40 uur

Ben jij een echte technische duizendpoot? Wil jij jezelf graag verder ontwikkelen in een veelzijdige baan als onderhoudsmonteur? Comeba Foodservice B.V. in Coevorden biedt jou de kans om deel te worden van een hecht team met opleidingsmogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
8:53 AM
July 20, 2023

Benieuwd naar onze kapsels? Bestel ze hier of neem contact op met Bert Jonker