home » blog

Vacature onderhoudsmonteur 36 tot 40 uur

Ben jij een echte technische duizendpoot? Wil jij jezelf graag verder ontwikkelen in een veelzijdige baan als onderhoudsmonteur?
 
Comeba Foodservice B.V. in Coevorden biedt jou de kans om deel te worden van een hecht team met opleidingsmogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 
Comeba Foodservice B.V. is specialist in de productie van kapsels in elke vorm en dikte. Ze rollen in grote hoeveelheden dagelijks vers van de productieband. We streven ernaar om klanten te voorzien van de beste producten en de beste service. We zoeken daarom naar een gemotiveerde onderhoudsmonteur die een belangrijke bijdrage kan leveren aan ons team.
 
Als onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en reparatie aan machines en installaties. Je voert inspecties, onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit aan de machines en installaties. Je voert ook preventief onderhoud uit en voert storingen op.
 
We bieden jou de kans om deel te worden van een gezellige en professionele werkomgeving. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en er worden regelmatig opleidingen aangeboden. Je krijgt een goed salaris, een goede pensioenregeling en andere arbeidsvoorwaarden.
 
Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan vandaag nog! Wij kijken uit naar je sollicitatie.
 
www.comeba.nl
[email protected]
+31 (0) 6 – 22 99 72 32
 
#ComebaFoodservice #Vacature #Onderhoudsmonteur #TechnischTalent #SolliciteerNu

Bekijk onze laatste blogs

Zomervakantie staat voor de deur!

Bij Comeba willen we iedereen een heerlijke zomervakantie wensen! We willen ook al onze collega’s bedanken voor hun geweldige inzet dit jaar. Dankzij jullie harde werk en toewijding kunnen we trots zijn op alles wat we samen hebben bereikt. Geniet van jullie welverdiende vakantie! #ComebaFoodservice #Zomervakantie #Bedankt #Teamwork #FijneVakantie
8:04 AM
July 19, 2024

Kwaliteit, smaak en gemak!!

Bij Comeba Foodservice draait alles om kwaliteit, smaak en gemak! Wij hebben het perfecte assortiment voor jouw taarten en gebak. Ons assortiment: Heerlijke Cake producten Perfecte Kapselplakken Verrukkelijke Kapseltaarten Exclusieve Kapselplakken Prachtige Decoratie Kapsels Ronde Kapsels in alle maten Maar dat is niet alles! We zijn ook nog op zoek naar een Onderhoudsmonteur! Vacature: Onderhoudsmonteur (36-40 uur per week) Ben jij een technische duizendpoot en wil je werken in een gezellige en professionele omgeving? Kom ons team versterken bij Comeba Foodservice in Coevorden! Stuur je CV naar [email protected] en solliciteer vandaag nog.
10:51 AM
July 2, 2024

Oranje koorts bij Comeba Foodservice!

Het EK voetbal is begonnen en wij zijn er helemaal klaar voor om ons Nederlandse team aan te moedigen! Of je nu een spannende wedstrijdavond organiseert of gewoon geniet van de sfeer, een lekkere taart of gebak hoort er natuurlijk bij. Bij Comeba Foodservice leveren we de perfecte basis voor jouw oranje baksels. Van kapselplakken en kapseltaarten tot exclusieve decoratie kapsels En vergeet niet: we zijn nog steeds op zoek naar een Onderhoudsmonteur! Ben jij een technisch talent en wil je deel uitmaken van ons hechte team? Solliciteer dan vandaag nog via [email protected]. Laat ons samen juichen voor Oranje en genieten van heerlijke baksels! Hup Holland Hup! #EK2024 #Oranje #ComebaFoodservice #Voetbal #Teamwork #Vacature #Onderhoudsmonteur www.comeba.nl
11:57 AM
June 19, 2024

Benieuwd naar onze kapsels? Bestel ze hier of neem contact op met Bert Jonker