home » blog

Ontdek Comeba- Jouw Partner in Kwaliteit en Gemak! 

Op zoek naar de perfecte oplossing voor het maken van taarten of het vullen van gebaksstukken? Look no further! Bij Comeba Foodservice hebben we het assortiment dat aan jouw eisen voldoet.

Onze kwaliteit en smaak gaan hand in hand met ambachtelijke baksels en dat is onze constante drijfveer. Comeba streeft naar snelheid en versheid, en we kunnen elke gewenste hoeveelheid aan.

Van kapselplakken tot kapseltaarten, en cakeproducten in alle mogelijke diktes en vormen – wij hebben het allemaal. En het beste? Het tijdperk van bakafval is voorbij. We passen ons naadloos aan jouw wensen aan.

Onze unieke producten zijn verkrijgbaar bij groothandels en je kunt ze ook rechtstreeks bij ons bestellen.

Neem een kijkje op onze website om meer te weten te komen over ons assortiment en hoe we jouw bakkerij- of patisseriebehoeften kunnen vervullen: www.comeba.nl

#ComebaFoodservice#KwaliteitEnGemak#AmbachtelijkBakken#Assortiment#Bestellen

Minder weergeven

Bekijk onze laatste blogs

Vacature: Onderhoudsmonteur gezocht

Ben jij een technische duizendpoot op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan ons team versterken bij Comeba in Coevorden! Als onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en reparatie van machines en installaties. Je voert inspecties, onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit, en lost storingen op. Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in een hecht team met volop opleidingsmogelijkheden. De functie betreft een fulltime positie van 36 tot 40 uur per week. Wij bieden een gezellige en professionele werkomgeving, een goed salaris, een uitstekende pensioenregeling en andere arbeidsvoorwaarden. Interesse? Solliciteer vandaag nog door je CV te sturen naar [email protected]. We kijken uit naar je sollicitatie!
3:17 PM
February 26, 2024

Ontdek Comeba Foodservice B.V.!

Wij zijn dé specialist in het leveren van hoogwaardige kapselplakken, kapseltaarten en cakeproducten. Ons assortiment is jouw geheime ingrediënt voor het creëren van de perfecte taarten en gebaksstukken.   Wat maakt ons uniek? Onze kwaliteit en smaak zijn perfect afgestemd op ambachtelijke baksels. Onze ‘drive’ is altijd snel en vers te leveren, ongeacht de hoeveelheid die je nodig hebt.   Geen verspilling meer! Onze producten zijn beschikbaar in elke gewenste dikte en vorm, en we passen ons moeiteloos aan jouw wensen aan. Of je nu bij de groothandel winkelt of rechtstreeks bij ons bestelt, wij zorgen voor een naadloze ervaring.
1:49 PM
January 29, 2024

Bij Comeba Foodservice streven we naar zakelijk succes met een smaakvolle twist!

Onze focus op kwaliteit en innovatie drijft ons elke dag. Heb je vragen, suggesties of zakelijke kansen om te bespreken? Wij staan open voor samenwerkingen en kijken uit naar de smaakvolle projecten die we samen kunnen realiseren.
10:33 AM
January 17, 2024

Benieuwd naar onze kapsels? Bestel ze hier of neem contact op met Bert Jonker