home » blog

Ons assortiment voor de beste taartrecepten

Bekijk onze laatste blogs

Nieuw bij Comeba: Elektrische laadpaal voor onze klanten

Bij Comeba zijn we altijd bezig met innovatie en klanttevredenheid. Daarom hebben we nu een elektrische laadpaal geïnstalleerd, zodat onze gewaardeerde klanten hun auto’s gemakkelijk kunnen opladen terwijl ze bij ons zijn. Maar dat is nog niet alles! We zijn ook nog steeds op zoek naar een getalenteerde Onderhoudsmonteur om ons team te versterken. Vacature: Onderhoudsmonteur gezocht! Ben jij een technische duizendpoot op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij Comeba Foodservice B.V. in Coevorden krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in een hecht team met volop opleidingsmogelijkheden. De functie betreft een fulltime positie van 36 tot 40 uur per week. Interesse? Solliciteer vandaag nog door je CV te sturen naar [email protected].
10:14 AM
April 9, 2024

Ontdek ons assortiment voor de beste taartrecepten!

Bij Comeba bieden we een breed scala aan hoogwaardige producten om jouw taarten naar een hoger niveau te tillen: Cake producten: Perfect voor het creëren van heerlijk zachte en luchtige cakes. Kapselplakken: Ideale basis voor het maken van diverse taarten en gebakjes. Kapseltaarten: Compleet met verrukkelijke vullingen en smaakvolle toppings. Kapselplakken exclusief: Exclusieve kapselplakken in diverse varianten, perfect voor speciale gelegenheden. Decoratie Kapsel: Creëer prachtige decoratieve elementen voor jouw taartontwerpen. Kapsel Rond: Klaar om te gebruiken, ronde kapselplakken voor een perfecte basis. En dat is nog niet alles! Wij zijn ook nog steeds op zoek naar een getalenteerde en gemotiveerde Onderhoudsmonteur om ons team te versterken. Ben je automonteur of elektricien of technisch onderlegd en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Interesse? Solliciteer vandaag nog door je CV te sturen naar [email protected].
10:39 AM
March 11, 2024

Vacature: Onderhoudsmonteur gezocht

Ben jij een technische duizendpoot op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan ons team versterken bij Comeba in Coevorden! Als onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en reparatie van machines en installaties. Je voert inspecties, onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit, en lost storingen op. Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in een hecht team met volop opleidingsmogelijkheden. De functie betreft een fulltime positie van 36 tot 40 uur per week. Wij bieden een gezellige en professionele werkomgeving, een goed salaris, een uitstekende pensioenregeling en andere arbeidsvoorwaarden. Interesse? Solliciteer vandaag nog door je CV te sturen naar [email protected]. We kijken uit naar je sollicitatie!
3:17 PM
February 26, 2024

Benieuwd naar onze kapsels? Bestel ze hier of neem contact op met Bert Jonker