home » blog

Kwaliteit, onze topprioriteit! 

Bij Comeba Foodservice B.V. staat kwaliteit altijd voorop. We streven ernaar om de hoogste normen te handhaven in alles wat we doen. Onze producten worden met zorg en vakmanschap vervaardigd om aan jouw verwachtingen te voldoen.
 
Of het nu gaat om onze heerlijke kapselplakken, ambachtelijke taarten of andere bakkerijproducten, je kunt erop vertrouwen dat we alleen het beste leveren.
 
Dank je wel voor het vertrouwen dat je in ons stelt. Samen streven we naar niets minder dan perfectie!
 
Ontdek ons assortiment op www.comeba.nl
Neem contact met ons op via [email protected]
Voor vragen zijn we bereikbaar op +31 (0) 6 – 22 99 72 32
 
#ComebaFoodservice #Kwaliteit #Topprioriteit #BakkerijProducten #Vertrouwen

Bekijk onze laatste blogs

Wat doet Comeba? Ontdek onze passie!

Comeba Foodservice is dé specialist in het produceren van kapsels voor gebak, taarten, desserts en ijsproducten. Al meer dan 25 jaar leveren wij halffabricaten in alle gewenste vormen en maten aan ambachtelijke- en industriële bakkerijen, retailers, cateraars en de grootste grossiers in ons land. Bij Comeba werken we met productielijnen die we met onze eigen kennis en ervaring hebben ontwikkeld, en die zijn gecertificeerd volgens de hoogste kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen. Onze sterke samenwerking met bekende logistieke partners stelt ons in staat om snel en tegen een uitstekende prijs door heel Europa te leveren. Kortom, bij Comeba Foodservice staan we voor kwaliteit, gemak en betrouwbaarheid. We zijn gepassioneerd om de beste producten te leveren die voldoen aan jouw wensen. Ontdek ons assortiment op www.comeba.nl Neem contact met ons op via [email protected] Voor vragen zijn we bereikbaar op +31 (0) 6 – 22 99 72 32 #ComebaFoodservice #PassieVoorKwaliteit #BakkerijProducten #Halffabricaten #Gemak #Betrouwbaarheid
11:53 AM
October 10, 2023

Kwaliteit, onze topprioriteit! 

10:48 AM
September 26, 2023

Wij zijn nog steeds op zoek naar een Onderhoudsmonteur!

Ons team bij Comeba Foodservice heeft nog steeds ruimte voor een gemotiveerde Onderhoudsmonteur! Ben jij handig, technisch onderlegd en op zoek naar een uitdagende baan? Dit is jouw kans om deel uit te maken van ons dynamische team, waar persoonlijke ontwikkeling en een gezellige werkomgeving centraal staan.
10:12 AM
August 30, 2023

Benieuwd naar onze kapsels? Bestel ze hier of neem contact op met Bert Jonker