home » blog

Heb je zin in iets nieuws en verrassends? Ontdek de heerlijke smaken van onze cakeproducten bij Comeba! Wij bieden een breed scala aan smaken en specerijen.

Bekijk onze laatste blogs

De feestdagen drukte voorbij bij Comeba Foodservice B.V.!

De drukte van alle feestdagen is voorbij, een prachtige tijd waarin we onze klanten met plezier van onze producten voorzien. Samen met het gehele Comeba-team hebben we dit klusje ook dit jaar weer weten te klaren. Onze dank gaat uit naar al onze medewerkers voor hun fantastische inzet! En nu we het toch over ons team hebben, we zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe collega: Onderhoudsmonteur gezocht! Ben jij een technisch talent op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom ons team versterken bij Comeba Foodservice B.V. in Coevorden! Solliciteer vandaag nog door je CV te sturen naar [email protected] en maak van dit moment het begin van een spannende nieuwe carrière!
1:24 PM
May 23, 2024

Fijne Hemelvaartsdag!

Namens het hele team van Comeba wensen we je een goede Hemelvaartsdag toe! En terwijl je geniet van deze bijzondere dag, willen we je herinneren aan onze vacature: Vacature: Onderhoudsmonteur gezocht! Ben jij een technisch talent op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom ons team versterken bij Comeba Foodservice B.V. in Coevorden! Solliciteer vandaag nog door je CV te sturen naar [email protected] en maak van Hemelvaartsdag het begin van een spannende nieuwe carrière!
12:27 PM
May 8, 2024

Fijne Koningsdag gewenst!

Het kan maar zo zijn dat wanneer je geniet van een heerlijke oranje tompouce of stuk gebak, dat je de kwaliteit van Comeba zal proeven! Bij Comeba hebben we alles wat je nodig hebt om van Koningsdag een onvergetelijk feest te maken. En vergeet niet, terwijl je geniet van de festiviteiten, zijn we bij Comeba ook altijd op zoek naar nieuwe talenten om ons team te versterken! Vacature: Onderhoudsmonteur gezocht! Ben jij een koning(in) in technisch onderhoud en klaar voor een nieuwe uitdaging? Kom ons team versterken bij Comeba Foodservice B.V. in Coevorden! Solliciteer vandaag nog door je CV te sturen naar [email protected] en wie weet word jij binnenkort een van onze koninklijke collega’s!
9:06 AM
April 25, 2024

Benieuwd naar onze kapsels? Bestel ze hier of neem contact op met Bert Jonker