home » blog

Fijne Hemelvaartsdag!

Namens het hele team van Comeba wensen we je een goede Hemelvaartsdag toe!

En terwijl je geniet van deze bijzondere dag, willen we je herinneren aan onze vacature:

Vacature: Onderhoudsmonteur gezocht!

Ben jij een technisch talent op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom ons team versterken bij Comeba Foodservice B.V. in Coevorden!

Solliciteer vandaag nog door je CV te sturen naar [email protected] en maak van Hemelvaartsdag het begin van een spannende nieuwe carrière!

Bekijk onze laatste blogs

Trots op duurzaamheid!

We hebben goed nieuws: ons RSPO-certificaat is verlengd! Comeba Foodservice is nu officieel gecertificeerd voor zowel Mass Balance (MB) als Segregated (SG), wat betekent dat we blijven bijdragen aan een duurzame toekomst met gecertificeerde duurzame palmolie. De RSPO-certificering is een wereldwijd erkend systeem dat ervoor zorgt dat we voldoen aan de strengste duurzaamheidseisen, van productie tot toeleveringsketen. Dit versterkt onze toewijding aan milieubescherming, rechten van werknemers en het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk. Samen zetten we ons in voor een groenere toekomst! #ComebaFoodservice #RSPO #Duurzaamheid #MassBalance #Segregated #VerantwoordeProductie #GroeneToekomst
2:39 PM
January 21, 2025

Veilig en gecertificeerd het nieuwe jaar in!

Vandaag hebben al onze medewerkers de BHV-cursus succesvol afgerond. Alle deelnemers zijn geslaagd en vonden het een leerzame dag! Daarnaast hebben we ook weer het BRCGS-certificaat ontvangen. De audit is succesvol doorlopen, en daar zijn we ontzettend trots op! We zijn klaar om 2025 met vertrouwen, veiligheid, en kwaliteit tegemoet te gaan. #ComebaFoodservice #BHV #BRCGS #KwaliteitEnVeiligheid #SuccesvolleStart #Teamwork
9:53 AM
January 13, 2025

Fijne feestdagen!

Wij wensen iedereen een warme kerst en een gelukkig nieuwjaar! Dankjewel voor het vertrouwen in Comeba Foodservice. We kijken uit naar een mooi 2025. Geniet van de feestdagen!
10:07 AM
December 24, 2024

Benieuwd naar onze kapsels? Bestel ze hier of neem contact op met Bert Jonker