home » blog

Wij hopen dat jullie een schitterende jaarwisseling hebben beleefd!

Bij Comeba Foodservice B.V. kijken we terug op een geweldige start van het nieuwe jaar en staan we te popelen om samen met jullie 2024 tot een succes te maken.
 
Voor vragen, samenwerkingen of een goed gesprek staan wij altijd voor jullie klaar. Laten we er samen een smaakvol en voorspoedig jaar van maken!
 
Met enthousiasme en goede moed,
Het Comeba Foodservice Team

Bekijk onze laatste blogs

Vacature-01

Ga je op vakantie met het gevoel dat je eigenlijk toe bent aan iets nieuws? 

Bij Comeba Foodservice B.V. in Coevorden hebben we na de vakantie nog een plekje vrij in ons team! We zijn op zoek naar een technische duizendpoot die als onderhoudsmonteur ons team wil versterken. In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van onze machines en installaties. Je krijgt volop de kans om je te ontwikkelen in een hecht en professioneel team. Wat bieden wij? Een fulltime positie (36-40 uur per week) Een gezellige en professionele werkomgeving Een goed salaris en uitstekende pensioenregeling Volop opleidingsmogelijkheden Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? Stuur dan vandaag nog je CV naar [email protected] en misschien zien we je na de vakantie bij ons terug! hashtag#Vacature hashtag#Onderhoudsmonteur hashtag#ComebaFoodservice hashtag#NieuweUitdaging hashtag#SolliciteerNu
8:57 AM
August 15, 2024

Zomervakantie staat voor de deur!

Bij Comeba willen we iedereen een heerlijke zomervakantie wensen! We willen ook al onze collega’s bedanken voor hun geweldige inzet dit jaar. Dankzij jullie harde werk en toewijding kunnen we trots zijn op alles wat we samen hebben bereikt. Geniet van jullie welverdiende vakantie! #ComebaFoodservice #Zomervakantie #Bedankt #Teamwork #FijneVakantie
8:04 AM
July 19, 2024

Kwaliteit, smaak en gemak!!

Bij Comeba Foodservice draait alles om kwaliteit, smaak en gemak! Wij hebben het perfecte assortiment voor jouw taarten en gebak. Ons assortiment: Heerlijke Cake producten Perfecte Kapselplakken Verrukkelijke Kapseltaarten Exclusieve Kapselplakken Prachtige Decoratie Kapsels Ronde Kapsels in alle maten Maar dat is niet alles! We zijn ook nog op zoek naar een Onderhoudsmonteur! Vacature: Onderhoudsmonteur (36-40 uur per week) Ben jij een technische duizendpoot en wil je werken in een gezellige en professionele omgeving? Kom ons team versterken bij Comeba Foodservice in Coevorden! Stuur je CV naar [email protected] en solliciteer vandaag nog.
10:51 AM
July 2, 2024

Benieuwd naar onze kapsels? Bestel ze hier of neem contact op met Bert Jonker